Aktuella kampanjer

Kampanj Kök från Ballingslöv

Just nu har vi en fantastisk kökskampanj på Ballingslöv kök – 20% rabatt på kök och 20 000 kr rabatt på vitvaror. Vi erbjuder även 20% rabatt på badrum och förvaring samt förmånlig finansiering på ditt köp.

Kampanj Elfa skjutdörrar & förvaring

Om du är på jakt efter en skjutdörr som ska passa den moderna eller traditionella skandinaviska inredningstilen så har du hittat rätt. Nya Grace är en klassisk skjutdörr med en gedigen träkänsla och tidlöst utseende. Välj mellan olika designs och fyllningar i vitt eller spegel. Oavsett vilket så kommer Grace att bidra till en hållbar klassisk stil i ditt hem.

Effektiva fönster

Passa på att byta fönster nu när Du får 30% rabatt på hela vårt beställningssortiment av fönster och fönsterdörrar från Sveriges största fönstertillverkare – SP Fönster, Traryd Fönster och NorDan.

Förverkliga drömen om ett nytt badrum!

Funderar du på att renovera badrummet? Just nu är det kampanj på hela sortimentet från Svedbergs.

Svedbergs möbelserier Forma, DK, Stil, Skapa och Intro har alla ett eget unikt uttryck. De utgör, var och en, en perfekt bas för många olika stilar. Designen gör det även möjligt att inreda ett badrum i en stil som sedan kan bytas mot någon annan. Livet förändras och det gör även du och din smak.

Fibo – det smarta sättet att fixa badrummet

Smartare än kakel. 100% vattentätt. Att renovera badrum behöver inte vara krångligt. Åtminstone inte när det gäller väggarna. Nu kan du fräscha upp det med nya väggar på nolltid. Och du kan få det precis som du vill ha det – modernt, kaxigt, stiligt, läckert, sobert, rått, klassiskt, färgglatt, diskret eller galet! Alla alterniv finns. Även nyskapande formgivning och de senaste trenderna inom skandinavisk design. Valet är ditt.

X