Artnr. 1584789

SULA DIGITSOLE WARM V7

Warm Series är en interaktiv värmesula med integrerat batteri som du styr med en app i din smartphone. Värmesulan passar de flesta utomhus- och sportaktiviteter, såsom jakt, vandring, promenader, ridning, skidåkning, skoteråkning, långfärdsskridskoturer m.m.

Läs mer

ORDINARIE PRIS:

1917,00 kr / par

PRODUKTBESKRIVNING

Digitsoles värmesulor är gjorda för att passa de flesta skor och stövlar. De är ergonomiskt uppbyggda och tänkta att ersätta den urtagbara innersulan i dina skor.

Ställ in önskad temperatur mellan 25 och 45 °C (komforttemperatur är 30–35 °C) och njut av dina dagliga aktiviteter oavsett väder eller säsong, utan att du lider av kalla fötter. 

Med hjälp av Bluetooth-anslutningen i din smartphone kan värmesulorna styras via appen och värmen kan regleras utefter behov. 

Batteritid upp till ca 6 h beroende på utomhusförhållanden och inställd temperatur. Smart termostat reglerar automatiskt temperaturen. Uppladdning sker via medföljande mikro USB-kabel.

  • 100% säkert Lithiumkeramiskt batteri.
  • Användarvänlig app med timerfunktion.
  • Parkoppling via OQ-kod

Standby-läge; innersulorna är programmerade att gå in i "viloläge" om de inte är anslutna till en telefon, och om du förblir inaktiv. För att aktivera dem ingen behöver du bara flytta fötterna eller skaka sulorna. Detta läge är utformat för att spara batteri när sulorna inte används.