20% rabatt på alla kök och 20 000 kr rabatt på vitvaror!

Just nu har vi en fantastisk kökskampanj på Ballingslöv kök – 20% rabatt på kök och 20 000 kr rabatt på vitvaror. Vi erbjuder även 20% rabatt på badrum och förvaring samt förmånlig finansiering på ditt köp*.

 

*Kök: Vid köp av kök för minst 90 000 kr. Vitvaror: Vid köp av minst 4 vitvaror.
Badrum: Vid köp av minst kommod och tvättställ. Erbjudanden gäller t.o.m 2021-03-20.

STILRENT KÖK - BISTRO ASK BRUNBETS

Ett stilrent brunt kök med köksluckan Bistro ask brunbets.
Bänkskivan i betong tillsammans med den bruna skåpsluckan gör köket till ett stilrent och exklusivt kök med det där lilla extra. Den stora köksön har smarta och infällda förvaringsutrymmen för att komplettera de redan generösa förvaringsytorna.

SLÄTT KÖK I LANTLIG STIL - BISTRO

Klassiskt kök i lindblomsgrönt, Bistro. Skapa bistrokök hemma med helkaklad vägg och frihängande arbetsredskap. Bistro är en slät kökslucka med något avrundad kant. Köket finns i nio färger, lindblomsgrön som på bilden är en mjuk och inbjudande kulör som blir alltmer populär. Ett klassiskt kök med en twist!

Det finns en stil för alla. Vi gör det lätt för dig att hitta rätt.

I 90 år har Ballingslöv byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Ballingslöv har sett de flesta planlösningar och antagit många utmaningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I Ballingslövs sortiment finns traditionella kök och framtida designklassisker, de vet kort sagt en hel del om kök.

Välkommen in till på Gärdin & Persson och köp ditt Ballingslövkök. Kampanjen gäller t.o.m 2021-03-20.

X