Ytterdörrar

Ytterdörren är kanske husets viktigaste detalj. Den ger det första intrycket av ditt hem. Men det är inte bara av estetiska skäl det kanske är dags att byta ytterdörr. Tänk på brand- och inbrottssäkerheten när du väljer ytterdörr. En ytterdörr är sällan något du bara plockar från lagerhyllan. Det krävs lite planering och funderingar på vad som passar just dig och ditt hem. Det får du hjälp med hos oss!

Heltäckande sortiment

Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av stabila och hållbara kvalitetsdörrar. Oavsett om det gäller moderna eller traditionella dörrar, dörrar med glas eller dörrar med olika funktionskrav så hjälper vi dig. Det kan vara så att du vill ha en extra säker dörr eller en riktig lågenergidörr, en schysst förrådsytterdörr eller kanske ett pampigt entréparti. Oberoende av vilken stil eller krav du har finns det en dörr som passar dig.

Alla ser din ytterdörr och ofta skapar dörren det första intrycket av ditt hem. Vi är kanske inte eniga i frågan om design, men de flesta av oss prioriterar säkerheten högt. Så förutom alla estetiska skäl finns det också anledning att överväga ny dörr om du vill optimera brand- och inbrottssäkerheten. Du kan välja ur ett stort utbud av snygga designer som alla lever upp till säkerhetsstandarder och är utrustade med detaljer för att skänka dig extra ro i sinnet. Hos oss hittar du dessa stabila och hållbara kvalitetsdörrar.

Förrådsdörrar

En förrådsdörr är en enklare och billigare typ av dörr som passar till förråd, friggebodar och sommarhus med en lägre innetemperatur. Förrådsdörrar är inte lika säkrade i fråga om inbrotts- och brandskydd och ska därför aldrig ersätta riktiga ytterdörrar, till exempel i en källare med förbindelse till bostaden.

Kallförrådsdörrar

Kallförrådsdörrar har en isolerande stomme men är avsedda att användas till ouppvärmda utrymmen där det är begränsad skillnad mellan inne- och utetemperatur.

Varmförrådsdörrar

Varmförrådsdörrar är mer lik en vanlig regelrätt ytterdörr och är avsedd för utrymmen med begränsad uppvärmning (<18 grader), t.ex. i sommarstugan, där man inte har full uppvärmning under vinterhalvåret.

Välkommen till våra butiker, prata med våra säljare och titta på våra dörrar i utställningarna!

X