Värmande kaminer i vintermörkret - Spara upp till 8000:-

Värmande kamin i vintermörkret!

Passa på att köpa en värmande kamin till vinterns mörka kvällar. Nu har vi bra erbjudanden på kaminer från Jøtul och Contura där vi dessutom kryddar med extra fina priser på skorstenar från NVI och Premodul.

Erbjudandet gäller utvalda kaminer från Contura och Jøtul samt skorstenar från Premodul och NVI t.o.m 2021-02-21, med reservation för slutförsäljning och ev. tryckfel.

Contura 720T

Contura 720T ger dig det bästa av två världar: den är tack vare sin kantiga form nätt och lättplacerad och har en värmelagrande omramning i täljsten. Ett generöst glas visar mycket av elden.

Contura 780

Den nätta formen på kaminen gör den mycket lättplacerad. Braskaminen, på pelare, kan både stå mot en vägg och monteras fristående på vridplatta – perfekt för dig som har en öppen planlösning och vill ha en värmande och trevlig rumsavdelare.

Contura 620T Style

Contura 620T har omramning i värmelagrande täljsten. Väljer du täckfront istället för värmehylla ovanför luckan, kan man också välja till powerstone som gör att du får ut ännu mer värme. Välj med eller utan täcklucka på nedre facket.

Contura 35T

”Red dot quality label for high design quality” är en belöning för framstående och innovativ design i en av världens mest prestigefyllda designtävlingar. Täljstenskaminen Contura 35T tilldelades utmärkelsen 2010. Det är vi givetvis mycket stolta över – minst lika stolta som vi är över att verkningsgraden är hela 80%. Njut lite extra av elden!

Välkommen in i butiken så hjälper vi dig hitta rätt kamin för just ditt hem!

X