Tryggt takbyte

Att taket är tätt och håller för de påfrestningar det utsätts för är det viktigaste för att hela huset ska må bra. Undersök regelbundet statusen på ditt tak. Kontrollera så att det är tätt och i bra skick, byt ut trasiga pannor och tvätta bort mossa. Då håller det längre. Är taket i dåligt skick så kan det vara en bra idé att byta. Vi förstår att det kan kännas utmanande att komma igång men när det är klart kommer nattsömnen garanterat vara bättre. Men är det inte väldigt kostsamt? Allt är ju relativt men ett takbyte kostar oftast mindre än vad de flesta tror. Vi är gärna ditt bollplank och ger dig råd hur man går tillväga. Just nu har vi extra bra pris på olika takpannor och vi hjälper dig att ta fram ett totalpris på just ditt tak. Så tveka inte – kontakta någon av våra duktiga takexperter så är du snart igång. Vi vet också att de flesta inte kan eller vill utföra sitt takbyte helt själv därför ger vi dig gärna tips på duktiga takläggare.

Benders Betongpanna Palema

Traditionell 2-kupig, halvmatt betongpanna som passar alla tak. Takpanna är helt genomfärgad och behandlas två gånger för att framhäva färgen. Åtgång 9 st/m². Priset gäller ytbehandlad, tegelröd och svart.

*Denna produkt har olika pris i olika delar av landet vilket beror på olika fraktkostnader. Pris syd: 65 kr/m² gäller för Bollnäs, Färingsö, Huskvarna, Jönköping, Linköping, Mellerud, Mjöby, Motala, Rimforsa, Söderhamn, Töreboda, Ulricehamn, Vadstena, Vetlanda, Västerås och Åtvidaberg.
Pris norr: 75 kr/m² gäller för Funäsdalen, Härnösand, Kramfors, Norsjö, Sollefteå, Storuman, Strömsund, Sundsvall, Umeå, Undersåker, Vilhelmina och Östersund. Priset gäller vid avhämtning i våra butiker. Önskar du hemleverans, kontakta våra takexperter för prisuppgift.

Naturmaterialet som blir vackrare med åren

Taktegel är ett rent naturmaterial som bara blir vackrare med åren. Det ger ett klassiskt utseende och efter några år, när vädret har börjat patinera pannorna, är det riktiga teglet kanske det snyggaste tak du kan ha. Tegel har länge varit ett populärt val när det kommer till tak och har idag en självklar plats i stads- och landskapsbilden. Det är ett rent naturmaterial, gjort av bränd lera och
ingenting annat. Till skillnad från många andra material varken bleknar, rostar eller tappar det färg, samtidigt som det är hållbart och bara blir vackrare med åren. Ett ofalsat taktegel, till exempel Vittinge, ger taket ett klassiskt och levande intryck. Lertegel har dessutom lång livslängd. Det är inte ovanligt att taket kan ligga i över 100 år utan problem. Så gör du en investering i ett tegeltak – och gör ett noggrant underarbete – kan du njuta av att ha ett tak som håller lång tid framöver. Kontakta oss för offert.

Armat Takplåt Original

Ett vackert, hållbart och lättlagt tak. Design som påminner om enkupigt tak och med en tät ytstruktur som förhindrar mossbildning. Mattpolyester. Beställningsvara.

Armat Takplåt TP20

0,5 mm. Svart, klassisk takplåtsprofil, profil 20. Har lång livslängd. Takplåten ska vara minst 0,5 mm tjock för att du ska kunna montera takstege, snörasskydd mm direkt på plåten. Finns i flera längder. Priset gäller lagerlagda längder.

Lindab Stuprör

87 mm. Längd 2500 mm. Vit eller svart.

Mataki Självtäck 3

En slitstark ytpapp som monteras snabbt och enkelt tack vare den unika kant-
utformningen som skruvas och är självklistrande. Kan läggas på takvinkel ned till 3°. Rulle om 1×7 meter, svart. Rek ca pris 1098:-

Se våra övriga erbjudanden!

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig från start till färdigt tak!

 

Erbjudnadet gäller t.o.m 2020-06-15

X