HÅLL GOLVET FRITT!

Skjutdörrar utan golvskena gör förvaringen ännu snyggare. Välkommen att kontakta våra duktiga säljare på förvaringsavdelningen.
Klicka här så kommer du till de lagerförda förvaringsdetaljer du kan köpa direkt i vår webbshop.

Med skjutdörrar från ElfaLumi sparar du plats i ditt hem och de kan enkelt anpassas efter ditt utrymme och din stil, du får en unik möbel som rymmer en funktionell förvaring eller som fungerar som en snygg rumsavdelare. det finns något som passar alla, oavsett rumsstorlek inredningsstil. Välkommen att inspireras här på webben eller i utställningarna i våra butiker

TOPPHÄNGDA SKJUTDÖRRAR

De topphängda dörrarna flyter fram strax ovanför golvet och öppnar upp ditt hem. De skapar en befriande luftig känsla, då gränsen mellan var garderoben slutar och rummet börjar är borta. Topphängda dörrar öppnar upp för nya möjligheter att inreda hemmet, men framför allt är det snyggt!

Topphängda skjutdörrar kan fås i serierna Arctic och Estitic från Elfa.


SKAPA ORDNING OCH REDA I DINA RUM MED ELFA

Det räcker inte med en snygg fasad, så hur har du det bakom dina skjutdörrar?

Den ultimata förvaringslösningen sparar inte bara plats utan trollar även fram nya utrymmen som inte fanns tidigare. Du ordnar med små medel en unik och snygg förvaring från elfa. Passa på att få riktig ordning och reda inför vintern. Det handlar inte bara om garderober utan ordning och struktur i hallen, garaget och barnrummet skapar oftast ett inre lugn och harmoni. Så du kan lägga din tid och energi på sådant som är roligare än att plocka och städa varje dag.

Välkommen att kontakta våra duktiga säljare som hjälper dig med din förvaringslösning.

För mer inspiration kika in hos Elfa.