FÖR DIG MED GOLVTANKAR

Ett nytt golv kan ge ett rum en helt ny känsla - modernt, klassiskt eller kanske bara mysigt. Går du i golvbytartankar kanske det är dags för att äkta genuint trägolv eller ett slitstarkt laminatgolv.

LAMINATGOLV SOUNDLOGIC

Golven i SoundLogic-kollektionen från Tarkett är utrustade med akustikbaksida. Det ger extra ljuddämpning både i rummet det läggs i och ut mot närliggande rum men den bidrar även till en snabbare och billigare installation då man inte behöver ett underlagsmaterial. Mycket lätt att lägga med 2-lock klicksystem.

TRÄGOLV EK SHADE 

Shade 3-stav från Tarkett är ett vitpigmenterat 13 mm äkta trägolv med 2-lock låssystem för limfri läggning. Med Proteco lack och Proteco Natura lack. Slitskikt är 2,5 mm. Vilket möjliggör omslipning ca 2-3 gånger.

MASSIVT FURUGOLV

Passar dig som vill ha en traditionell och rustik känsla i rummet. Brädorna håller länge och får en patina som bara blir vackrare med åren. Fallanade längder, åtgång ca 6,29 lpm/m². 25x165 mm.

 

STARFLOOR CLICK.

Slitstarka vinylgolv från Tarkett. Behagliga att gå på och enkela att hålla rena. Första golvet i Sverige att rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

MAXWEAR

Vinylgolvet MaxWear från Golvabia är ett golv med unika egenskaper, passande både i krävande hemmiljö och tuff objektmiljö.