PLAST- OCH VINYLGOLV

Du som värdesätter ett slitstarkt och lättskött golvmaterial väljer med fördel ett vinylgolv. Våra vinylgolv är slitstarka, tåliga och lättstädade, dessutom är de mjuka och tysta att gå på.

Plast- eller vinylgolv är slitstarka, tåliga och lättstädade där du behöver det. Samtidigt är de mjuka och tysta att gå på, vilket är skönt i många utrymmen hemma. Tack vare den stora bredden i våra kollektioner är det enkelt att hitta spännande och diskreta golv till hallen eller kanske ett praktiskt och färgglatt plastgolv till barnrummet. 

TARKETT EXTRA

Kollektionen Tarkett Extra erbjuder slitstarka, tåliga, lättstädade och samtidigt mjuka och tysta golv att gå på. De passar i hemmets alla rum, välj bland mönster med inspiration från exempelvis trä, betong och klinker, det finns också helt enfärgade golv eller rutiga i flera färger.

SCANDILON 

Kollektionen Scandilon från Forbo Flooring erbjuder även den en stor mönstervariation i harmoniska färger. Mattan kan läggas i alla torra utrymmen såsom sov-, lek- och vardagsrum, men även i hallen och köket. De ger en behaglig akustik tack vare sin ljudisolerande förmåga.

Hos oss hittar du flera sorters vinylgolv i olika färger och mönster. Här nedan ser du de vinylgolv du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker och se fler mönster för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring valet av golv.

STARFLOOR CLICK

Vinylgolvet Starfloor Click från Tarkett är det första i Sverige som rekommenderats av Astma och Allergiförbundet. Läs mer och handla här.

MAXWEAR

Vinylgolvet MaxWear från Golvabia är ett golv med unika egenskaper, passande både i krävande hemmiljö och tuff objektmiljö. Läs mer och handla här.

Se mer hos våra leverantörer