TRÄGOLV

Trägolv är en favorit för många. Inte minst för att de är mjuka och varma att gå på samt ger en ombonad och genuin känsla.

Eftersom trä är ett levande material är varje trägolv unikt och inte exakt likt något annat. En del träslag mörknar med åren andra ljusnar, det som är säkert är att ett trägolv blir vackrare med åren. Trägolven har länge funnits i valen oljat eller lackat lackat, nu finns det olika glans på lacken, du kan också få mjukt laserade, läckert borstade eller fasade plankor för det lilla extra. Golven kan täckmålas eller bara behandlas med såpa, allt är beroende på vilken känsla du vill komma åt.

Här hittar du några av våra populära trägolv i ek.

STORSJÖN EK 3-STAV

Svensktillverkat klassiskt vackert trägolv i 3-stavs design. 13 mm. Golvet är mattlackat och omslipningsbart. Proteco lack gör golvet reptåligt och slitstarkt. 2-lock systemet gör golvet lätt att lägga. Optimerad för att tåla det nordiska klimatet.

STORSJÖN EK PLANKA

Exklusiv planka i lite bredare rustikt utförande med en vacker variation av ådring och kvist. 13 mm. Golvet är mattlackat och omslipningsbart. Proteco lack gör golvet reptåligt och slitstarkt. 2-lock systemet gör golvet lätt att lägga. Optimerad för att tåla det nordiska klimatet.

SHADE EK 3-STAV VIT

Kollektionen Shade från Tarkett har försärkt träslagens naturliga färgvariationer med lasyrer i olika toner. Shade Ek 3-stav har här en vit lasyr, är 13 mm tjockt med 2-lock låssystem för enkel och limfri läggning. Behandlat med Proteco Natura lack.

Hos oss hittar du flera sorters trägolv i olika träslag och utföranden. Här nedan ser du de trägolv du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker och se fler trägolv för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring valet av golv.

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER TRÄGOLV

Trä är ett levande material, läs mer här om saker du bör tänka på när du väljer ett trägolv.


SKÖTSEL AV TRÄGOLV

Ta hand om ditt trägolv så håller det längre. Läs mer här.