Fixa köket och få en ny mötesplats

Ett kök är husets hjärta säger många och vi kan inte göra annat än att hålla med. Köket är ofta där vi träffas, myser, äter god mat, fikar med vänner, gör läxor, jobbar och avhandlar alla viktiga samtalsämnen vid köksbordet. Står ni inför att ni ska renovera ert kök eller ska ni till och med bygga nytt? Vi på Gärdin & Persson kan inom tjänsten köksplanering, hjälpa och guida er till ert nya drömkök! Tillsammans med er går vi igenom era önskemål och behov, för att sedan ta fram skisser på ert nya kök. När det nya köket utformas väljer vi tillsammans ut stommar, bänkskivor, diskbänkar och allt annat som hör köket till.

Vi jobbar med välkända varumärken som står för bra kvalitet med bra och smarta lösningar.

Boka tid med våra duktiga kökssäljare för kostnadsfri köksplanering.


Fundera kring dessa frågor när ni planerar för att byta kök!

 • Vill ni ha ett litet kök eller stort kök med plats för många?
 • Hur vill ni använda ert kök?
 • Vilken sorts ugn/spis vill ni ha? Bakar ni mycket eller lagar ni mat för många?
 • Vilken färgskala går ert hem i? Önskar ni någon speciell färg i köket?
 • Vilken ”stil” tycker ni om? Lantligt eller modernt? Avskalat eller tycker ni om detaljer?
 • Vilken budget har ni för ert nya kök?
 • Vill ni ha en köksö?
 • Har ni funderat kring handtag?
 • Ta gärna med bilder på kök som ni gillar, som inspiration inför att vi ska rita ert nya kök.
 • Vilken tidsplan har ni?

Rita och måtta gärna rummets dimensioner och ta med er när ni står inför köksplaneringen.

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN FRÅN IDÉ TILL FÄRDIGT KÖK

Nedan följer några punkter om hur vi hjälper dig på vägen till ditt nya kök.

 1. Inspiration och kontakt
  Tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Besök oss och titta i våra köksutställningar, här får du också en personlig kontakt, en person som är med dig genom hela processen. Det finns inga genvägar till det perfekta köket. Boka gärna ett  möte med någon av våra kökssäljare så hjälper de dig med tips och inspiration.
   
 2. Planering
  Det första steget är att planera och rita upp ditt nya kök. Det handlar inte bara om färg och form utan också om behov och yta. Tillsammans med våra kökssäljare utvecklas en köksplan och en beställningslista där allt från skåp till vitvaror ingår.
   
 3. Dina behov och monterat
  Våra köksleverantörer skräddarsyr ditt kök efter dina önskemål och ger därför alla chansen till ett personligt kök. Det gör köket flexibelt och du kan hitta lösningar som är unika för just dina behov. Ett kök från oss är monterat och kontrollerat hos våra leverantörer på deras svenskbelägna fabriker av erfarna köksbyggare. Inga platta paket, där du själv ska stå för arbetet.
   
 4. Leverans och installation
  När köket är färdigt levereras det i moduler hem till dig. Leverans ingår alltid i priset om du köper ett kök för minst 55 000 kr. Vi hjälper dig gärna att hitta kökskunniga fackmän som hjälper dig med installationen för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. Fråga oss om tips och rekommendationer.
   
 5. Nöjd kund
  Vi är inte klara med vår leverans förrän du som kund är hundra procent nöjd med ditt nya kök. För oss är det viktigt att allt det vi har levererat fungerar som det ska.
   
 6. Garantier
  Våra leverantörer bygger kvalitetskök men allt kan hända. Därför gäller extra långa garantier på de mest utsatta delarna i ett kök. Prata med våra kökssäljare om vilka garantier som gäller för ditt kök och på dina valda vitvaror