KÖK MED VARDAGSGLÄDJE

Välkommen in till oss och köp ditt Ballingslövkök. Just nu har vi kampanj som gäller t.o.m 2020-05-03.

Vi säljer Ballingslövkök i följande butiker: Bollnäs och Söderhamn.

Kök från Ballingslöv är präglade av vardagsglädje sedan 1929. Nya kök från Ballingslöv är alltid personliga, de är planerade för er och för ert hem. Därför att varje kök har unika förutsättningar och behov. Ett kök från Ballingslöv är mer än en svensktillverkad klassiker. Våra kök byggs nämligen för att rymma det viktigaste av allt: Vardagsglädje!

MUMS-AVDRAGET ÄR HÄR!

Vill du också uppleva känslan av ett svensktillverkat kvalitetskök i ditt hem? Just nu har vi ett extra gott avdrag på kök från Ballingslöv -  Mums-avdraget! Det innebär att du får rabatt motsvarande momsen på kök, vitvaror*, bad** och förvaring***.
 

*Kök: Vid köp av kökssnickerier för minst 85 000 kr. Vitvaror: Utvalda vitvaror i vår vitvarukatalog i samband med köp av kök.
**Bad: Vid köp av minst kommod och tvättställ.
***Förvaring: Vid köp av skjutdörrar och/eller inredning

Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassik eller modern stil? Då kan vi hjälpa dig. Vi har kök i olika stilar och prisklasser. När det är dags att köpa nytt kök hjälper våra duktiga köksdesigners dig att planera ditt kök och rekommendera den köksinredning som matchar dina behov bäst.

Ett perfekt kök handlar om att skapa en plats för livet där form och funktion spelar i harmoni, där kökets utförande och smarta lösningar skapar flyt i matlagningen.


 

HITTA DITT NYA KÖK