Kundkväll hos Gärdin & Persson torsdag 29/2!

Varmt välkommen in till vår kundkväll torsdag 29/2!

Vi bjuder på fika och har extra öppet till 20:00! Utöver flera kanonerbjudanden så erbjuder vi även 20% på övrigt sortiment i butiken (gäller ord. pris). Detta vill du inte missa. Varmt välkommen in till oss!

15% rabatt på valfri kamin & skorsten!

Skapa värme och stil med en kamin: Din väg till ett mysigare hem.

Ett hem ska vara en plats där du känner dig bekväm och avslappnad. Ingenting slår känslan av att samlas runt en värmande kamin under kalla vinterkvällar. Förutom att skapa en mysig atmosfär, ger en kamin dig också en effektiv och kostnadseffektiv värmekälla.

Om du funderar på att skaffa en kamin eller om du redan har en och vill uppgradera den med stiliga tillbehör, då är Gärdin & Persson din pålitliga partner.

 Läs mer om våra kaminer här >>

25% rabatt på kök ifrån Ballingslöv Kök!

Skapa ditt drömkök med oss.

Vi på Gärdin & Persson har närmare 100 års erfarenhet med att hjälpa proffs inom bygg- och industribranschen och finns här för att att skapa ditt nya dröm kök!
Vårt mål är att göra din köksplaneringsresa så smidig och inspirerande som möjligt.

Torsdagen 29/2 så erbjuder vi otroliga 25% rabatt på ett kök ifrån Ballingslöv. Passa på och förnya din köksdröm hos oss.

Om du väljer laminatskiva standard till ditt nya kök så ingår denna kostnadsfritt under vår kundkväll 29/2.

Läs mer om våra kök här >>

Trägolv i härdad EK ifrån Bjelin för endast 299:-/m²

 

Ett härdat trägolv är tre gånger mer slagtåligt än traditionella parkettgolv. Klicksystem vilket gör att det går otroligt snabbt och lätt att lägga. Kan installeras i alla utrymmen i en bostad, förutom badrum. Golven är också lämpliga för offentliga lokaler med normal gångtrafik.

Golvet är av den exklusiva sorteringen Select vilket säkerställer att golvet inte har några kvistar. Modellen är lite kortare, men är av hela plank (1 stav) och kommer i mattlack.

Mått på golvet: 11x167x1175 mm (art. nr. 1802757)

JUST NU ENDAST 299 kr/m²

(469,43:- per paket / 1,57m² i varje paket)

 

 

 

 

 

X