Kaminer och tillbehör

Skapa värme och stil med en kamin: Din väg till ett mysigare hem

Ett hem ska vara en plats där du känner dig bekväm och avslappnad. Ingenting slår känslan av att samlas runt en värmande kamin under kalla vinterkvällar. Förutom att skapa en mysig atmosfär, ger en kamin dig också en effektiv och kostnadseffektiv värmekälla.

Om du funderar på att skaffa en kamin eller om du redan har en och vill uppgradera den med stiliga tillbehör, då är Gärdin & Persson din pålitliga partner.

Kaminens mångsidighet

Gärdin & Persson har lång erfarenhet av kaminer och de förstår vikten av att hitta den perfekta lösningen för ditt hem. Oavsett om du letar efter en kamin för att värma ditt hus eller för att ge en extra touch av inredning och stil, så har de rätt alternativ för dig.

Vill du komma i kontakt med våra säljare? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

  En personlig konsultation

  Vår process börjar med en personlig konsultation där du delar dina preferenser, behov och idéer med oss. Våra kunniga rådgivare lyssnar noggrant och tar hänsyn till dina önskemål när de börjar skapa en skräddarsydd lösning för dig. Detta kan enkelt göras genom att kontakta oss via telefonnummer 063-14 99 00, kundservice@gardinpersson.se eller via kontaktformuläret som ni finner längre ner.

  Kontroll över kostnader och installation

  När konsultationen är klar kommer du att få en detaljerad offert och en budgetöversikt för ditt projekt. Detta ger dig klarhet i kostnaderna och hjälper dig att planera din ekonomi i förväg.

  Om du vill få hjälp med montering av kamin och skorsten så har vi hantverkare som vi gärna rekommenderar för att säkerställa att allt går smidigt och enligt planen.

  Boka ditt möte idag

  Så, om du funderar på att skaffa en kamin eller om du vill uppgradera din befintliga, boka ditt möte med Gärdin & Persson idag. Låt våra experter hjälpa dig att skapa värme och stil i ditt hem. Välj en kamin som inte bara värmer ditt hem, utan också ditt hjärta.

  Testa gärna att bygga din egen kamin och testa hur den ser ut i ditt hem!

  Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan. Därefter är det bara att börja utforska sortimentet av kaminer hos Contura, välja en modell och sedan börja bygga.

  Efter att ha byggt drömkaminen på är det väldigt enkelt att med hjälp av AR-verktyget ta en bild med mobilen – och vips har man ett foto av rummet med kaminen på plats.

  Inte nog med det, möjlighet finns att ladda ner en PDF med all information att ta med vid besöket.

  X