Tjänster

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi på Gärdin & Persson har det mesta för de flesta byggen och industrier, våra 18 000+ produkter håller hög kvalitet och du kan lita på att du får produkterna levererade dit du vill i rätt tid.

Många projekt handlar ofta om mer än bara produkterna. Vår kunniga och erfarna personal hjälper gärna till att guida, planera samt genomföra projekt tillsammans med er. Vi kan hjälpa er med byggmaterial, maskiner, skruv, järn, stål och allt det andra som behövs på bygget samt planering av leveranser.

Tillsammans med vår erfarna personal på Lås & Säkerhet kan ni hitta olika lås- och säkerhetslösningar samt produkter till företaget. Men du kan även få hjälpa med olika lås, nycklar för hemmiljön.

Vi är stolta över att vi med vårt stora och breda sortiment samt kunskap också kan hjälpa industrikunder med produkter, maskiner och material för en krävande industriprocess och -miljö.

Den kanske mest självklara hjälpen vi erbjuder är välplanerad logistik av produkter direkt ut till bygget. Kontakta någon av våra säljare för mer information.

Köksplanering
Köket är husets hjärta säger många och vi kan inte göra annat än att hålla med. Köket är ofta platsen där vi träffas, umgås och myser. Står ni inför att ni ska renovera ert kök eller ska ni till och med bygga nytt?
Förvaringsplanering
Har ni mycket prylar? Har ni lite plats och behöver bra förvaring till alla era saker ni har där hemma eller på jobbet? Låt oss hjälpa er förverkliga era drömmar.
Badrumsplanering
Ska ni fräscha upp badrummet? Vad roligt! Kan vi hjälpa till? Det finns fantastiskt många möjligheter att välja bland och vi hjälper er gärna genom processen. Hör av dig till oss och boka en tid för badrumsplanering.
Beställningssortiment
Hos oss hittar du varor från många olika leverantörer, men allt finns inte alltid i lager. Vårt beställningssortiment är omfattande och innehåller mängder av varor från ett stort antal leverantörer.
Logistiklösningar
Större byggprojekt kräver ofta noggrann planering. Leverans av material kan därför vara skönt att någon annan tar hand om. Vi på Gärdin & Persson hjälper dig med det.
Lås & Säkerhet
Med lång erfarenhet i branschen kan vi tryggt säga att vi är något av experter på låssystem och montage. Vi hjälper till att hitta nya lösningar, förbättrar befintliga låssystem och skapar säkerhetssystem/lösningar.
Kaminer & tillbehör
Funderar ni på att skaffa en kamin? Vi på Gärdin & Persson har jobbat med kaminer mycket länge och vi hjälper er gärna att hitta en lösning som passar in hemma hos er.
Lånesläp
I många byggprojekt ingår material som inte alltid får plats i en vanlig bil. Hos oss på Gärdin & Persson kan du låna släp för att få hem dina byggvaror.
Sprängkurser
Vi erbjuder utbildningar inom sprängteknik. Du som redan har genomgått kursen kan förnya ditt sprängkort eller är du som ska till att börja spränga kan gå vår grundkurs.
X