Ytterdörren är en av husets viktigaste detaljer som också påverkar första intrycket av ditt hem. Passa på att byta ytterdörr nu när Du får 20% rabatt från Swedoor, Polardörren och NorDan.

Alla ser din ytterdörr och ofta skapar den första intrycket av ditt hem. Men alla är vi kanske inte eniga i frågan om design och personlig smak, de flesta av oss däremot vill prioritera säkerheten högt. Så förutom alla estetiska skäl finns det också anledning att överväga ny dörr om du vill optimera brand- och inbrottssäkerheten. Du kan välja ur ett stort utbud av snygga designer som alla lever upp till säkerhetsstandars och är utrustade med detaljer för att skänka dig extra ro i sinnet. Hos oss hittar du dessa stabila och hållbara kvalitetsdörrar.

CHARACTER
Character är Swedoors stolthet bland ytterdörrarna. Dess unika glasöppningar utan lister och skruvar sätter en ny standard för vad rena linjer är. Du kan skapa en entré med ett mycket stilrent och personligt uttryck. Dörrarnas design, dolda gångjärn, massiva konstruktion och patenterade konstruktionslösningar bidrar också till den exklusiva känslan som Character förmedlar.

FUNCTION
Function är ytterdörrar som designats med inspiration från både 1930-talets funktionalism och den nyfunkis som vi idag upplever. Dörrarna har många innovativa lösningar som exempelvis en unik glasmetod med lister utan skarvar eller skruvar.

CLASSIC
Classic är en serie ytterdörrar där traditionellt möter nyskapande. Här finner vi de klassiska influenserna från svunna tider samtidigt som vi integrerat alla de innovativa konstruktionslösningar som kan önskas av en modern dörr av högsta klass. Vi betraktar dessa dörrar som klassiska verk och de har därför fått namn efter de stora musikaliska kompositörerna.

SIDOLJUS OCH ÖVERLJUS
Sätt din personliga prägel på din ytterdörr och entré med fönster som släpper in ljus. Låt dina gäster känna sig välkomna redan innan de kommit innanför dörren! En entré förändras och förstärks enkelt med ljus. Vårt sortiment av ytterdörrar erbjuder en oändlig mängd av möjligheter och variationer, t. ex. glasöppningar i själva dörren, eller i kombination med fönster runt om. Om du vill ha en tät del över dörren erbjuder vi ett överblock.

CLEVER-LINE
clever-line ytterdörrar är en serie med bra och solida dörrar i olika utföranden. Ytterdörrarna har en lätt, fullt isolerad kärna, justerbara gångjärn och ett förstärkt slutbleck. Dörren levereras alltid monterad i karm.

FÖRRÅDSDÖRRAR
Enkla dörrar till uthuset. Förrådsdörrarna levereras alltid monterade i karm.

Välkommen in i butiken så hjälper vi dig hitta rätt dörr för just ditt hem!

 

Erbjudnadet gäller på alla ytterdörrar från Swedoor t.o.m 2020-10-12

X