Färg utomhus

Nordens tuffa klimatväxlingar ställer höga krav på vårt boende. Värst utsatt är panel och fönster som ska klara att stå ute i ur och skur, år efter år. Ett nymålat hus är inte bara vackert, det står också emot när det viner runt knuten och vädrets makter gör allt för att bryta ner huset. Huset ska klara höstens piskande regn, vinterns bitande frost och solljusets nedbrytande effekt under sommaren.

Det är mer än husfasader som behöver skyddas. Trädäck, utomhusmöbler, staket och många andra ytor behöver skyddas. Färgen och verktygen hittar du hos oss alldeles oavsett vad du ska måla.

Olika färgtyper

Olika underlag kräver olika färgtyper. Men även önskat utseende har betydelse. Det finns olika glans och olika färger framhäver mer eller mindre trästruktur.

Hushälsa

Det är mycket att tänka på och frågorna är många när man ska måla eller måla om sitt hus. Vilken färg är bäst för mitt hus och hur mycket går det åt? Är det fukt i fasaden? Hur mycket underarbete behöver jag göra. Hur ofta ska man måla om? Hur mår fönster och grund? Kontaka oss gärna så rätar vi ut frågetecknen och hjälper dig till ett perfekt resultat.

X