Förverkliga drömmen om en värmande kamin till riktigt bra bris!

Just nu lämnar vi 15% rabatt på kaminer och skorstenar från utvalda leverantörer.

Funderar ni på att skaffa en kamin? Förutom att ni får en fantastiskt mysig inredningsdetalj som ger en mysig känsla i hemmet så får ni också en energikälla som minskar kostnader för uppvärmning. Vi på Gärdin & Persson har jobbat med kaminer mycket länge och vi hjälper er gärna att hitta en lösning som passar in hemma hos er.

Contura 556T Style

Contura 556T Style med gjutjärnslucka är en täljstenskamin med stora sidoljus som visar mycket av elden. Täljsten är naturligt värmelagrande vilket ger dig bästa effekt av din kamin.

Contura 856 Style

En kamin sprider inte bara mys och värme. Det visuella intrycket är minst lika viktigt. Contura 856 har generösa sidoglas som gör elden synlig från hela rummet. Kaminen blir det naturliga blickfånget i ditt hem, en samlingsplats där det är lätt att hitta myset tillsammans.

Jøtul F373

Jøtul F 373 karaktäriseras av sin moderna design, där brännkammaren är placerad på en pelare. Denna modell är en redesign av den prestigetunga designvinnaren ”Red Dot Design Award: Best of the best”. Tack vare det användarvänliga luftreglaget är det enkelt att hålla de stora glasytorna rena så att du får fin insyn till elden.

Jøtul F3

Jøtul F 3 har varit en favorit i många år och fortsätter att vara en av Jøtuls mest sålda eldstäder. Den har ett horisontellt format, vilket ger en rymlig eldstad med bra plats även för stora vedträn. Designen är lätt att tycka om och låter sig enkelt kombineras med många olika stilar. Glasluckan ger bra insyn till elden. Detta är en kompakt eldstad som är lämplig för eldning på låg effekt, samtidigt som den är stark nog att klara perioder med stark kyla.

Det finns en stil för alla. Vi gör det lätt för dig att hitta rätt.

Alla har vi olika stilar och behov, men det finns kaminer och tillbehör som passar till alla. Vägen dit behöver inte vara så lång som man kanske tror. Kontakta gärna någon av våra duktiga säljare så hjälper de er från en idé till färdig produkt!

Välkommen in i vår butik så hjälper vi dig hitta rätt kamin för just ditt hem!

 

Erbjudnadet gäller t.o.m 2020-08-16

X