KÖK MED PLATS FÖR LIVET

Välkommen in till oss och köp ditt Marbodalkök. Passa på nu är vi har kampanj som gäller t o m 2020-05-11.
Marbodal har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Att välja Svanenmärkt är ett omsorgsfullt val för dig och nästa generation.

Fagerö ljusgrå

Fagerö är ett av våra mest uppskattade kök. Köket gör sig fint i en sekelskiftesvåning men kan stylas i både klassisk och lantlig stil. Luckan finns i ett brett färgval och ingår även i vår PLUS-serie vilket passar dig som vill skapa en mer platsbyggd känsla i köket. Fagerö har en fin spröjsad vitrinlucka med klart glas.

Malevik mörk

Det här köket med Malevik mörk har inretts i härlig bistrostil. Den takhängda hyllan rymmer alla favoritredskap – allt från kastruller, slevar och kryddgrönt. Med den öppna vägghyllan ges full kontroll på allt annat som behöver finnas nära till hands. Här finns ett rymligt skafferi i det annars så svårutnyttjade hörnet. Med glasade dörrar ger det både översikt och gott om plats för både dryck och torrvaror.

Det finns en stil för alla. Vi gör det lätt för dig att hitta rätt.

Letar du efter ett nytt kök i lantlig, klassisk eller modern stil? Eller i en speciell färg, tex vitt, grått eller svart? Då kan vi hjälpa dig. Vi har kök i olika stilar och prisklasser. När det är dags att köpa nytt kök hjälper våra duktiga köksdesigners dig att planera ditt kök och rekommendera den köksinredning som matchar dina behov bäst.

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig planera just ditt drömkök!

 

*Köp kökssnickerier för minst 80.000 kr och får 20.000 kr i rabatt. Samt få en Electrolux inbyggnadshäll (HKI650NF) och en diskmaskin (KEQC7200L) på köpet. Erbjudandet gäller 26/3 – 11/5.

X