Fibo – det smarta sättet att fixa badrummet

Våtrumsskivor

Ett våtrum är förmodligen byggnadens mest komplicerade utrymme att bygga. Vår ambition har alltid varit att utveckla ett väggsystem som på ett enkelt sätt löser många av dessa problem.

Fibo är det perfekta alternativet för våtrum och andra krävande utrymmen. Fibo väggskivor ger vattentäta, hygieniska väggar i många olika färger och utföranden. Du kan skapa ett nytt badrum på bara några dagar och den vattentäta ytan kommer att bestå i många år.

Kitchen board

Nytt kök på en eftermiddag med Fibo Kitchen Board. Skapa ditt nya drömkök på ett par timmar med hjälp av Fibo Kitchen Board som passar perfekt mellan bänk och skåp i köket.

Kitchen board kan monteras direkt på regel eller på befintlig köksvägg. Följ bara våra enkla installationsanvisningar och du har en säker, snygg vägg som du kommer att kunna njuta av i många år framöver. Kitchen Board är lätt att hålla ren.

Fibo Våtrumsskivor

Smartare än kakel. 100% vattentätt. Att renovera badrum behöver inte vara krångligt. Åtminstone inte när det gäller väggarna. Nu kan du fräscha upp det med nya väggar på nolltid. Och du kan få det precis som du vill ha det – modernt, kaxigt, stiligt, läckert, sobert, rått, klassiskt, färgglatt, diskret eller galet! Alla alterniv finns. Även nyskapande formgivning och de senaste trenderna inom skandinavisk design. Valet är ditt. Rabatten gäller våtrumsskivor och Kitchen Board på ordinarie priser samt både lager- och beställningsvaror.

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig hitta rätt skivor för just dina behov!

 

Erbjudnadet gäller t.o.m 2021-03-15

X