Skapa drömbadrummet!

Just nu lämnar vi 20% rabatt på hela Svedbergs badrumssortiment fram t.o.m 2020-04-09.

Vi lämnar 20% rabatt på möbelserien forma samt hela duschsortimentet. I Svedbergs badrumsserier kan du bestämma väldigt mycket själv när det gäller färg, form och stil – det finns något som passar alla, oavsett storlek på badrum eller inredningsstil. Välkommen att inspireras här eller i utställningarna i våra butiker.
Rabatten gäller på Svedbergs bruttoprislista med undantag för paketpriser.

Rum för frihet

Svedbergs koncept Rum för frihet ringar in det dom erbjuder. Det handlar om frihet att välja ur ett brett och flexibelt sortiment. Frihet att välja stil. Frihet att känna sig trygg med produkter av högsta kvalitet. Frihet att lyfta fram din personlighet. Det är ditt badrum och du bestämmer hur det ska se ut. Om du vill så hjälper vi gärna till!

Ett enklare badrumsliv med årets nyheter

Årets nyheter har en sak gemensamt – de är alla smarta val som förenklar ditt badrumsliv. Material, funktioner och detaljer som gör det där lilla extra betyder mycket i vardagen. Livet är fullt av både små och stora utmaningar. Då är det skönt att få en bra start och ett skönt avslut hemma i badrummet. Eller hur?

Det finns en stil för alla. Vi gör det lätt för dig att hitta rätt.

Svedbergs möbelserier Forma, DK, Stil, Skapa och Intro har alla ett eget unikt uttryck. De utgör, var och en, en perfekt bas för många olika stilar. Designen gör det även möjligt att inreda ett badrum i en stil som sedan kan bytas mot någon annan. Livet förändras och det gör även du och din smak. Under året kommer Svedbergs att lyfta fram olika stilar för att inspirera. Man börjar med shaker, minimalistisk mörk, minimalistisk ljus, industri, New Nordic och skandinavisk.

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig hitta rätt förvaringslösning för just dina behov!

 

Erbjudnadet gäller t.o.m 2020-03-15

X