Dekorera med sten

En stark trend är att vi stenlägger allt större del av trädgården. Inte bara för att minska arbetet med att sköta gräsmattan, utan för att öka designen av trädgården, ofta i kombination med trädgårdsmöbler, grillar, pooler, murar och grönska. Hos oss hittar du även marksten för både uppfart, gång, dekor och belysning.

Benders Marksten

Många väljer att stenlägga allt större del av sin trädgård. Inte bara för att minska arbetet med att sköta gräsmattan, utan för att öka designen av trädgården, ofta i kombination med trädgårdsmöbler, grillar, pooler, murar och grönska. Vi hjälper dig att lyckas med din stenläggning både på uppfart, gång, dekor och med belysning.
Rabatten gäller på vårt beställningssortiment av marksten. Frakt tillkommer.

Benders Trädgårdsplatta slät grå

Släta plattor är snyggt, lättskött – och alltid rätt. Enkelheten hjälper till att lyfta fram andra material, omgivningar och grönska. Priset avser 350x350x50 mm och 400x400x50 mm.

Benders Marksten Labyrint och Troja grå

210x140x50 mm. Med marksten är möjligheterna stora att skapa personliga och trivsamma miljöer. Visste du att marksten är mer miljövänlig och mer hållbar än asfalt. Även för garageuppfarter och parkering.
Finns även i grafit 219:-/m²

Benders Mursten Antik Maxi-sten grå

350x210x140 mm. En allround och lättbyggd mursten med många olika  användningsområden.

Gelia Trädgårdsbelysning

Komplett set med 6 st LED-decklights. Monteras i altanen, trappor etc för en dekorativ belysning. IP44. Rek ca pris 679:-

Casco HusFix

HusFix är en cementbaserad pulverprodukt för utjämning och reparationer. Mycket krämig och lätt att applicera på de flesta byggnadsmaterial. Hög fyllkapacitet för inomhus och utomhusbruk.
Rabatten gäller på ordinarie priser.

Se våra övriga erbjudanden!

Välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig hitta rätt material och verktyg för just ditt projekt!

 

Erbjudnadet gäller t.o.m 2020-06-15

X