LAMINATGOLV

Grus och slask, klackar, kladd och lek, laminat är ett slitstarkt golvmaterial som tål det mesta. Det passar därför bra i utrymmen med högt slitage så som hall och kök.

Laminatgolven är uppbyggda av en träfiberskiva som kläs med en tryckt slitsstark yta ofta med trä- eller stenimitation. Ett laminatgolv är tåligt, lättskött och med det smidiga klicklåssystemet även enkelt att lägga. En perfekt kombination av design, kvalitet och hållbarhet.

Laminat har sedan länge frigjort sig från sina naturliga föregångare parkett och massiva trägolv – inte minst på grund av att det tål så hög belastning och är så lätt att underhålla, vilket även gör det lämpligt för intensivt utnyttjade utrymmen. I dag uppskattas laminatgolv mer än någonsin och gäller som jämbördiga alternativ till äkta trägolv.

Golven i kollektionen SoundLogic från Tarkett är utrustade med akustikbaksida. Det ger extra ljuddämpning både i rummet det läggs i och ut mot närliggande rum. Det bidrar även till en snabbare och billigare installation då man inte behöver ett underlagsmaterial. Slitstarkt och lättstädat golv med många naturtrogna mönster, silikonförstärkta, vattenavvisande fogar. 25 års garanti. Lätt att lägga med 2-lock klicksystem, tjocklek 10,2 mm.
 

Hos oss hittar du flera sorters laminatgolv i olika färger och mönster. Här nedan ser du de laminatgolv du kan köpa direkt i vår webbshop.

Välkommen in i våra butiker och se fler mönster för beställning, mer inspiration samt tips och råd kring valet av laminatgolv.