STARFLOOR CLICK

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv med exklusiv design. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Det första vinylgolvet i Sverige att rekommenderas av Astma och Allergiförbundet. 

GOLV SOM GÖR SKILLNAD

Vinylgolvet Starfloor Click från Tarkett är det första i Sverige som rekommenderats av Astma och Allergiförbundet.

Starfloor Click gör det enkelt att förnya ditt hem ”på ett klick”. Golvets klicklåssystem gör att det kan läggas genom att ”vikas” ihop, utan några specifika verktyg eller lim. Du kan till och med lägga det ovanpå ett existerande golv, så länge underlaget är plant och hårt.

Finns i flera olika sten- och trämönster i plattformat. Bland mönstren finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till spännande mönster med inspiration från Marocko. Här nedan hittar ni några lagerlagda mönster. Välkommen in i våra butiker för att se hela kollektionen av Starfloor Click

Som ett led i ett pågående arbete för minskad miljöpåverkan och förbättrad inomhusmiljö, använder Tarkett numera ftalatfri teknologi i deras produktionsenheter för vinylgolv. Starfloor Click-golven är alltså helt ftalatfria, läggs utan lim är det första golvet som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

PRAKTISKT

Den starka ytbehandlingen gör att Starfloor Click klarar normalt slitage från till exempel husdjur och barn med mycket spring i benen. Den gör också golven extremt lättskötta. Att sopa eller dammsuga brukar räcka vid rengöring, men starkt smutsade Starfloor Click-golv tål även att våtmoppas.


SÅ HÄR GÖR DU